درباره نشریه

• "نشریه مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش" یک نشریه تخصصی در زمینه فیزیولوژی ورزش است که  به منظور  گسترش و اعتلای سطح دانش و پژوهش های اصیل در زمینه های فیزیولوژی ورزش، تغذیه ورزش و علم تمرین به صورت دوفصلنامه انتشار می یابد. این نشریه در جلسه کمیسیون بررسی نشریات علمی مورخ 94/3/20 موفق به دریافت اعتبار علمی-پژوهشی، گردیده است.

• این نشریه بصورت دو فصلنامه منتشر می‌گردد و اولویت ارزیابی، داوری و انتشار را به مقالاتی اختصاص خواهد داد که ضمن نوآوری از قرابت موضوعی و مفهومی بیشتری با حوزه­ تخصصی مزبور برخوردار باشند. فرایند داوری در این نشریه به صورت بسته و دو سو ناشناس است.

• نشریه پایبند به قوانین بین المللی علیه سوء استفاده علمی، شامل داده سازی، تحریف، سرقت ادبی، و غیره می باشد. هرگونه سوء رفتار مشکوک در طی مرور و پروسه داوری، مطابق با دستورالعمل بین المللی کمیته اخلاق چاپ آثار علمی (COPE) مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

•  داوری و چاپ مقالات در نشریه "مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش" بدون هزینه و دسترسی عموم به نسخه الکترونیکی مقالات رایگان است.

• نشریه مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش به نویسندگان اجازه می دهد تا حق نشر (کپی رایت) مقاله را بدون محدودیت برای خود حفظ نمایند.

• رتبه در سامانه ارزیابی نشریات علمی کشور: (B)76

• شرایط مجوز (Licence Terms)

کل محتوای مجله آزادانه در دسترس بوده و کاربران مجاز به استفاده از اطلاعات فراهم شده در مقالات این مجله مشروط به ذکر منبع و مرجع، می­ باشند.

•  سیاست دسترسی آزاد (Open Access Policy)

با راه ­اندازی یک سیستم مدیریت یکپارچه برای نشریات در دانشگاه بیرجند، همه مقالات مجله «مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش» بدون هیچ هزینه ­ای به صورت برخط (دسترسی آزاد) در دسترس هستند. ما با باور به این اصل که قرار دادن آزادانه نتایج پژوهش ­ها در دسترس عموم به تبادل بیشتر دانش در سطح جهان کمک می کند، به سیاست فراهم ساختن دسترسی باز (Open Access) به مجله به صورت برخط (آنلاین) متعهدیم، تا بدین وسیله فرصتی برای پژوهشگران مختلف جهت انتشار مقالات خود به شکل رایگان، و برای دسترسی رایگان به تمام مقالات منتشر شده فراهم آوریم.

عنوان کامل نشریه

قالب تمام متن مقالات

PDF & XML

مجوز انتشار و حق مولف